Wat is een 12-3 vakantiehuis aandeel?

BB Housefinding SL (Homes-abroad.net) welcome you our brand new housing concept in Spain

Wat is een 12-3 vakantiehuis aandeel?

U kunt nu mede-eigenaar worden van drie luxe vakantie woningen in Spanje. U bent mede-eigenaar samen met 11 andere personen/ gezinnen die gezamelijk alle kosten en gebruik van de drie woningen delen.

3 vakantie woningen worden samengebracht in een gemeenschap - een mede-eigenaars gemeenschap

Deze mede-eigenaars gemeenschap heeft 12 mede-eigenaars (personen/ gezinnen) Ieder persoon/ gezin bezit 1/12 deel van de 3 vakantie woningen

Ieder persoon/ gezin kan jaarlijks tot 18 weken vakantie boeken voor eigen gebruik of voor het gebruik van familie en vrienden.

Alle dagelijkse administratie en de aankoop van de woningen worden behartigd door de 12-3 administratie

Vakantiehuis aandeel

We noemen het mede-eigenaarschap van drie vakantiehuizen ,met daarin tot aan 18 weken vakantie gebruik - een vakantiehuis aandeel. U wordt ieder jaar beloond met een vast aantal punten die U kan gebruiken wanneer U de vakantie boekt in 1 van de huizen die U wilt bezoeken -alle eigenaren zijn gelijk en hebben hetzelfde aantal punten.

Geniet van Uw vakantie

Iedere mede-eigenaar betaald per maand een vast bedrag om alle onkosten te denken van de drie vakantie woningen - inclusief de administratie. Dus geen van de mede-eigenaren hoeft zich te bekommeren over de administratie,het onderhoud of vervanging van meubels etc.Uw enige zorg is om van Uw vakantie te genieten met Uw gezin/ of vrienden

Dit is een echt eigenaarschap,niet een nieuwe vorm van Timeshare

Nieuw concept

Dit is een nieuwe manier om vakantie woningen te bezitten. Sommigen zullen denken dat dit een nieuwe vorm van timeshare is, maar dat is het niet! Wanneer u een timeshare heeft dan geeft dat u het recht tot gebruik van een woning, maar u bent zelf geen eigenaar van de woning.

Gelijk aan traditioneel eigenaarschap

Wanneer U in het bezit bent van een vakantiehuis aandeel dan bezit U daadwerkelijk 1/12 deel van de drie woningen in Spanje,dat betekend dat U gegarandeerd bent van Uw aandeel in de woningen bij de waardestijging van de woningen in de komende jaren. Daarom ,kunt U een 12-3 vvakantiehuis aandeel vergelijken met een traditionele eigenaarschap van een vakantie woning in Nederland of buiten. In dit geval bent U alleen mede-eigenaar van drie vakantie woningen met 11 andere personen/gezinnen.

Geïnteresseerd?

Indien ja, vul hier dan uw gegevens in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met U op en geven u meer informatie.